2024-04-25 15:30

RESTAURANTE și săli de jocuri de noroc, închise din cauza numărului mare de cazuri de COVID

 |  14:48
RESTAURANTE și săli de jocuri de noroc, închise din cauza numărului mare de cazuri de COVID

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă dintr-un județ a decis să restricţioneze privind desfăşurarea activităţilor comerciale în mai multe restaurante şi săli de jocuri de noroc din 12 localităţi, unde incidenţa cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2, în ultimele 14 zile, a depățit pragul de 1,5/1.000 de locuitori. Restricţia intră în vigoare imediat.

”Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, a restaurantelor şi cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unităţi de cazare, a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, în interiorul clădirilor”.

Cele 12 localităţi din județul Hunedoara sunt: Petroşani, Băieşti (comuna Pui), Câmpu lui Neag (Uricani), Dâncu Mic (comuna Mărtineşti), Fintoag (comuna Lăpugiu de Jos), Galaţi (comuna Pui), Livadia (comuna Baru), Mihăileni (comuna Buceş), Obârşa (comuna Tomeşti), Pricaz (comuna Turdaş), Subcetate (comuna Sântămărie Orlea), comuna Toteşti.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE