2024-04-20 06:09

Reacţii în urma MORȚII lui Bogdan Stanoevici: "A murit cu zile, infectat cu un microb din spital"

 |  20:11
Reacţii în urma MORȚII lui Bogdan Stanoevici: "A murit cu zile, infectat cu un microb din spital"

Bogdan Stanoievici a murit după ce a fost infectat cu un microb din spital, în timpul perioadei în care a fost internat din cauza îmbolnăvirii cu COVID-19. Senatoarea Diana Șoșoacă, Codrin Ștefănescu și apropiații actorului susțin că acesta era vindecat de COVID-19, nu aceasta a fost cauza morții, ci infecția nosocomială.

„A murit Bogdan Stanoevici! Un om minunat şi un curajos cum rar mai întâlneşti in zilele noastre! Propaganda asta infectă spune că din cauza virusului ucigaş! Fals! Bogdan a murit cu zile pentru că a fost infectat cu un microb din spital! A fost bolnav de Covid, dar l-a învins! Ziceţi adevărul, nu minţiţi! Nu vă bateţi joc de un om hotărât, care s-a luptat pentru viaţa sa până în ultima secund! Dumnezeu să te aibă în pază, Bogdan”, scrie pe Facebook Codrin Ştefănescu.

O poziţie similară are şi senatorul AUR Diana Şoşoacă.

„Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID. Se vindecase la 2 săptămâni după internare. Bogdan avea afecţiuni de o viaţă care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 45. M-a rugat să lupt până la capăt şi să nu mă las. Aviz amatorilor şi criminalilor din sistem! Nu ne puteţi omorî pe toţi”, afirmă senatorul AUR.

Bogdan Stanoevici era internat din 25 decembrie la Institutul „CC Iliescu” din Bucureşti, după ce a fost transferat de la Spitalul Pantelimon.

Bogdan Stanoevici a fost actor şi ministru pentru românii de pretutindeni în guvernul Victor Ponta, a candidat la Primăria Capitalei în 2020, dar şi la alegerile prezidenţiale din 2019.

La alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, Bogdan Stanoevici a candidat pe lista pentru Camera Deputaţilor din Mureş a Partidului Ecologist Român (PER).

Bogdan Stanoevici se vindecase de coronavirus

 Bogdan Stanoevici se vindecase de coronavirus, însă starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc după ce a fost diagnosticat în spitalul Sf. Pantelimon cu Clostridium difficilae, care este o periculoasă bacterie intraspitalicească, susțin sursele playtech.ro. De altfel, la aflarea veștii că Bogdan a încetat din viață, fosta lui prietenă, Diana Șoșoacă, vrea să acționeze pe cale legală instituția medicală, luând legătura în acest sens și cu fiul regretatului artist.

Inițial, actorul se vindecase de coronavirus, ultimul test efectuat fiind însă negativ! Dar, la câteva zile, artistul s-a simțit rău și a ajuns din nou la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Sf. Pantelimon. Acesta a fost intubat, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit de la o zi la alta. A intrat în comă, iar astăzi a încetat din viață.

Fiul acestuia a venit special din Franța în urmă cu câteva săptâmâni, atunci când tatăl său se zbătea între viață și moarte. El este, de altfel, singura rudă a lui Bogdan. Mama actorului a murit, iar fosta lui soție locuiește în Franța.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE