2024-04-20 14:32

Reacția lui Vlad Voiculescu la PROTESTE, după ce și el a fost surprins fără mască: "Sunt consternat şi furios!"

 |  16:33
Reacția lui Vlad Voiculescu la PROTESTE, după ce și el a fost surprins fără mască: "Sunt consternat şi furios!"

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a comentat protestele anti-restricţii şi a condamnat manifestările care au vizat spitalele şi medicii care îngrijesc bolnavi COVID.

"Trebuie să spun că, în calitate de ministru al Sănătății, sunt consternat și oarecum furios, și nu din cauza protestelor în sine, pentru că acestea pot avea justificări și știm că au justificări, pot avea justificări personale.

Dar cred că s-a ajuns cam departe. S-a ajuns prea departe în special cu violența și agresivitatea la adresa medicilor și a personalului din spital, în mai multe locuri din țară. Lucrul acesta nu este acceptabil. Nici în războaie nu se atinge nimeni de medici, de infirmieri, de asistente, în general de cei care poartă haina albă și au grijă de cei care au nevoie, care au cea mai mare nevoie.

Cei care au fost azi-noapte în curți ale spitalelor, la Bacău, la Galați și nu numai, aș spune că au greșit și m-aș opri deocamdată aici. Aș spune că au greșit. În aceste spitale sunt tratați semeni de-ai lor, sunt tratați oameni care au neapărată nevoie de îngrijire medicală. Sunt oameni în ATI, sunt oameni care încearcă să se lupte pentru propria viață și de multe ori în fața spitalelor sau chiar în curtea spitalelor sunt aparținătorii acestor oameni, care așteaptă vești bune, cu siguranță nu așteaptă ca cei care ar trebui să se concentreze pe a-i salva, pe a-i ajuta să fie înjurați, să fie învinovățiți de lucruri care nu au nicio legătură cu realitatea", a declarat Vlad Voiculescu potrivit Antena 3.

El a continuat anunţând că în următoarele două luni vor intra în România 7 milioane de doze de vaccin iar procesul de vaccinare va deveni mai facil.

"Marea majoritate a romanilor care doresc sa se vaccineze o vor putea face aproape de casa, in siguranta. Am vazut ca se scanda 'Jos pandemia'. As putea sa zic ca suntem toti de acord, dar singurul mod in care putem da jos pandemia e acesta, prin vaccinare. Daca respectam masurile de siguranta, castigam timp pentru vaccinare si acest al 3-lea val ar putea sa fie ultimul mare hop.

A fost un an greu si foarte greu pentru multi. Dar masurile luate de Romania nu sunt mai dure, mai drastice decat in alte tari. Din contra, sunt ceva mai blande, mai relaxate. Cand spunem vrem o tara ca afara, orice tara din afara are restrictii mai dure decat cele pe care le avem acum. Nu s-a inventat o magie sa bati din palme si pandemia sa dispara. Singura sansa este vaccinarea”, a concluzionat ministrul Sănătăţii.

Ieri, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat fără mască de protecţie, pe holurile Parlamentului, relatează Ştirile Pro TV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE