2020-12-05 05:00

Răzbunare a elevilor la Rădăuți? Mașinile profesorilor unui liceu din localitate, vandalizate

 |  13:51
Răzbunare a elevilor la Rădăuți? Mașinile profesorilor unui liceu din localitate, vandalizate

Mai multe mașini ce ar aparține unor profesori de la Colegiul ”Andronic Motrescu” din Rădăuți au fost inscripționate cu diverse mesaje - unele, obscene - principalii suspecți fiind elevii profesorilor respectivi.

Potrivit realitateadesuceava.net, fotografii cu mașinile inscripționate cu vopsea roșie au fost publicate pe rețelele de socializare. Internauții susțin că autoturismele respective ar aparține unor profesori de la Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuți și că cel mai probabil niște elevi le-au inscripționat pentru a se răzbuna pe aceștia.

Potrivit polițiștilor, în cursul zilei de joi, doi rădăuțeni au făcut plângere la poliție că mașinile le-au fost inscripționate cu mesaje obscene.

În data de 30 ianuarie, în jurul orei 07.20, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de către un bărbat de 45 de ani, din municipiul Rădăuţi, cu privire la faptul că în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, persoane necunoscute i-au vandalizat autoturismul marca Dacia, care era parcat în faţa imobilului situat pe strada Petre Liciu, din municipiul Rădăuţi.

Proprietarul autoturismului a declarat că în data de 29 ianuarie a parcat mașina în faţa imobilului, iar a doua zi dimineață a găsit-o vandalizată. Persoane necunoscute au scris cu spray de culoare roşie pe capotă, pe portiera dreapta faţă şi aripa dreapta faţă, mesaje cu caracter obscen. De asemenea, ambele numere de înmatriculare erau pulverizate în întregime cu spray de culoare roşie.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „distrugere”.

foto: realitateadesuceava.net 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE