2024-04-19 06:08

RAR își modernizează sediul central și menține toate măsurile de protecție a sănătății clienților și angajaților

 |  14:44
RAR își modernizează sediul central și menține toate măsurile de protecție a sănătății clienților și angajaților

Registrul Auto Român (RAR) ia în permanență măsuri pentru îmbunătățirea condițiilor în care își primește clienții, un obiectiv prioritar fiind modernizarea sediilor actuale și construirea unora noi. În acest moment, ample lucrări de reamenajare sunt în curs la RAR Grivița - unde se află sediul central al instituției -, și nu numai acolo.

„Le mulțumim clienților care s-au prezentat în ultima perioadă la RAR Grivița, dar nu numai, și au manifestat înțelegere față de lucrările de reamenajare. Vă asigurăm că demersurile sunt în favoarea dumneavoastră și a angajaților RAR, pentru a beneficia împreună de condiții mai bune”, au transmis reprezentanții RAR.

În același timp, în sediile instituției din toată țara se desfășoară în continuare operațiuni de igienizare și dezinfecție, în spațiile destinate clienților și lucrătorilor RAR, iar respectarea restricțiilor impuse în această perioadă rămâne obligatorie.

„Păstrăm distanța de siguranță, accesul publicului este interzis în hala de verificări tehnice, nu permitem intrarea în curte a mai mult de o persoană în fiecare autovehicul, încurajăm plata cu cardul, iar mașinile sunt preluate de angajați ai RAR”, dau asigurări reprezentanții instituției.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE