2020-11-30 06:39

Raed Arafat îi CEARTĂ pe români: ”Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca să-l evitați!”

 |  19:01
Raed Arafat îi CEARTĂ pe români: ”Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca să-l evitați!”

Raed Arafat a reacționat rapid după ce sute de români au ignorat atenționările autorităților în contextul epidemiei de coronavirus și au ieșit la grătare și la iarbă verde.

Secretarul de stat în MAI spune că "virusul nu se vede" și că "ămânerea acasă și evitarea activităților care pot să vă expună și să expuna familiile voastre este extrem de importantă".

Redăm mai jos, integral, mesajul transmis de Raed Arafat:

"Mai multe persoane au sunat sa spuna ca sunt prea multi care au iesit la plimbare si la gratare fiind vremea frumoasa.

In aceasta perioada ramanerea acasa si evitarea activitatilor care pot sa va expuna si sa expuna familiile voastre este extrem de importanta. Virusul nu se vede, nu se simte si nu are gust ca sa-l evitati. Acesta se evita numai prin masurile de izolare si distantare sociala.

Evitati expunerea persoanelor varstince din familiile d-voastra la acest risc printr-un comportament responsabil. Va rog mult evitati la maxim activitatile care nu sunt esentiale in aceasta perioada!", a scris șeful DSU.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-21Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
21 Mar 2020

mi-ar fi rusine in locul lui sa fac asemenea declaratie de tipul "stati acasa ca noi nu stim cum sa va tratam".Pai ori esti doctor ori daca nu da-ti demisia si sa vina altul mai bun.Lasa pe altii sa se ocupe de virusi tu du-te la descarcerare taie harburile cu fierastraul ca la asta te pricepi.Si daca esti omul securitatii Comuniste de dinainte de 1989 sa nu crezi ca mai suntem in URSS poate nu stiai dar suntem in NATO.De fapt asta este mostenirea de dupa Iliescu,tot statul mafiot este imbacsit de fosti securisti de la KGB si GRU care nu se pricep decat la hotie propaganda si minciuni
ALEX
21 Mar 2020

Esti dus rau. Nici nu stii ca nu exista vaccin. Sper sa il iei.
UN BUCURESTEAN
21 Mar 2020

Cu regret, dar cu toata pandemia este nevoie si de miscare. Exista boli unde se recomnda miscarea. A face o simpla plimbare in un parc este utila pentru copii si varstnici. Dupa pandemie se va muri de alte boli. Cred ca Arafat trebuia sa ramana la Smurd. Acum le stie pe toate , pentru toti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE