2020-11-29 14:42

Puhoi de lume pe LITORAL. CFR a suplimentat garniturile de tren spre și dinspre mare

 |  14:29
Puhoi de lume pe LITORAL. CFR a suplimentat garniturile de tren spre și dinspre mare

Cererea de transport cu trenul către Litoral se menţine ridicată și în această săptămână. Astfel, CFR Călători și-a adaptat în extrasezon capacitatea de transport la solicitările de trafic şi suplimentează cu vagoane trenurile spre şi dinspre Constanţa şi Mangalia.

Pasagerii care doresc să ajungă sau care se reîntorc de pe litoral au la dispoziţie, pe ruta Bucureşti Nord - Constanţa şi retur, 12 trenuri InterRegio (şase dus/şase întors), cu o capacitate medie de 700 de locuri/ tren. Unele dintre garnituri pot avea compunerea maximă de 15 vagoane, limita maximă admisă.

Totodată, turiştilor care vin cu trenurile din toată ţara (via Bucureşti) li se asigură continuitatea călătoriei din staţia Constanţa către toate staţiunile de pe litoral. Astfel, de la Constanţa la Mangalia şi retur, circulă zilnic 20 de trenuri Regio (10 dus/10 întors) cu o capacitate medie de 300 de locuri/ tren. Şi pe această rută trenurile sunt suplimentate cu vagoane.

"Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente şi autorizaţii şi pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, recomandăm tuturor călătorilor noştri procurarea biletelor din timp. Biletele pot fi achiziţionate de pe următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări şi, şi dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane. Recomandăm cumpărarea online a biletelor de tren pentru a evita aglomeraţia la ghişee/casele de bilete şi manipularea banilor în numerar. La ghişeu este indicată efectuarea plăţii cu card bancar sau telefon, în punctele de vânzare unde este posibil acest lucru", se spune în comunicatul CFR.

De reținut

Masca de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor, respectiv staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE