2024-04-25 15:15

PROTEST pe schiuri în Poiana Brașov împotriva tăierii pădurilor

 |  10:05
PROTEST pe schiuri în Poiana Brașov împotriva tăierii pădurilor

Un protest inedit, pe schiuri, denumit sugestiv ”Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile”, este organizat sâmbătă, în Poiana Braşov, pe pârtia Drumul Roşu.

Participanții la protest vor coborî pe pârtie, pe schiuri, cu un banner cu mesajul ”Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile!” pentru a atrage atenţia autorităților statului asupra a două probleme majore nerezolvate: tăierea pensiilor speciale uriaşe şi salvarea pădurilor de la tăieri ilegale masive. 

”Li se cere politicienilor să nu mai fie alunecoşi şi să treacă la treabă: tăiaţi pensiile speciale şi salvaţi pădurile! Acum, la început de mandat, e momentul să vă asumaţi aceste două priorităţi şi să prezentaţi un calendar clar. Altfel, ne vom trezi că iar vor fi abandonate, aşa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani”, susțin organizatorii protestului.

În cadrul acțiunii, care a început la ora 10.00, în Poiana Braşov, un alt banner de 30 de metri pătraţi, va fi întins pe zăpadă, într-un punct de maximă vizibilitate, cu mesajul: ”Tăiaţi pensiile speciale, nu pădurile!”


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-16



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE