2024-04-20 03:42

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în zilele următoare

 |  20:13
PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în zilele următoare

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru zilele următoare. Astfel, vremea va fi răcoroasă, cu ploi în majoritatea zonelor țării și chiar ninsori și temperaturi negative la altitudini mai mari.

Duminică

Vremea se va încãlzi uşor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând în prima parte a zilei sud-estul ţãrii, unde local vor fi înnorãri şi cu totul izolat posibile burniţe. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri temporare în sudul Banatului, iar pe parcursul zilei şi în zona litoralului şi pe suprafeţe mici  în nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul ţãrii, iar cele minime între 3 şi 12 grade, mai coborâte în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumã. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã.

Luni

În estul şi în sud-estul ţãrii, vremea va fi rãcoroasã, cu cer parţial noros, dar numai cu totul izolat, în special pe litoral, vor fi posibile ploi slabe sau burniţã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil la senin şi vremea va continua sã se încãlzeascã, valorile termice urmând a se situa în jurul celor caracteristice datei, iar în regiunile vestice devenind mai ridicate decât cele normale în prima decadã a lunii octombrie. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului şi, local şi temporar, în nordul Moldovei, pe litoral şi în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat şi sudul Crişanei; minimele termice vor fi cuprinse între 2...3 grade în depresiunile intramontane şi 14 grade în Dealurile de Vest. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã.

Marți

Valorile de temperaturã vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent, astfel cã vremea se va menţine rãcoroasã în est şi sud-est, va fi mai caldã decât în mod obişnuit în regiunile vestice, iar în rest apropiatã de normal. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în sud-estul teritoriului şi în zonele de deal şi de munte unde pe spaţii mici va ploua slab, iar noaptea aria de nebulozitate şi ploi va fi în extindere în vest şi nord-vest. Vântul va avea intensificãri susţinute, cu rafale de peste 60...65 km/h, în sudul Banatului şi pe crestele montane şi cu caracter local şi temporar, cu viteze mai mici, în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 13 grade, mai scãzute în depresiunile intramontane. Pe arii restrânse va fi ceaţã dimineaţa şi noaptea.

Prognoza meteo pentru București

Duminică

Vremea va fi frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19...20 de grade, iar cea minimã de 6...7 grade.

Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã.

Luni

Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 20...22 de grade, iar cea minimã de 8...10 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zona periurbanã vor fi condiţii de ceaţã.

Marți

Valorile termice, deşi în scãdere uşoarã, se vor menţine apropiate de cele specifice perioadei, cu o maximã de 19...20 de grade şi o minimã de 7...9 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei, iar vântul va sufla în general moderat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE