2024-04-18 10:47

PROGNOZA METEO ANM: Cum va fi vremea săptămâna viitoare

 |  19:20
PROGNOZA METEO ANM: Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Meteorologii au anunţat prognoza meteo pentru următoarele zile, mai exact de duminică până joi. Vremea va deveni destul de rece în următoarea perioadă, chiar dacă, pe timpul zilei, temperaturile se vor resimţi mai mult decât arată în termometru.

DUMINICĂ

ÎN ȚARĂ- Vremea va deveni rece pentru această dată în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele intracarpatice. În vestul,centrul, nordul și nord-estul țării cerul va fi mai mult noros ziua, iar noaptea se va degaja parțial. Mai ales în prima parte a intervalului local va ploua în general slab. În restul teritoriului cerul va  fi variabil, mai mult senin noaptea. În  zona montană, îndeosebi la altitudini de peste 1400 m, pe arii restrânse vor predomina ninsorile.

Vântul va sufla slab și moderat, cu  intensificări la munte, în special pe creste, unde la rafală se vor depăși viteze de 65...70 km/h, iar ziua pe suprafețe mici și în restul teritoriului (rafale în general de 40...50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, cu cele mai scăzute valori în regiunile intracarpatice și cele mai ridicate în sud-est, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 și 11 grade. Noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață, iar în depresiuni și de brumă.

BUCUREȘTI- Vremea va deveni răcoroasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab și moderat,cu ușoare intensificări după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze de până la 40 km/h. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 5...6 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 2 grade.

LUNI

ÎN ȚARĂ- Vremea va fi răcoroasă, chiar rece  dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări  temporare ziua în  vestul, nordul și centrul țării, iar noaptea în extremitatea de sud-est, însă doar izolat va ploua slab, iar în Carpații Orientali vor fi fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -5 grade în cele din estul Transilvaniei. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață. Se va produce brumă, local în centrul teritoriului și în zonele deluroase și izolat în rest.

BUCUREȘTI- Vremea se va menține răcoroasă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar minima va fi de 4...6 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 2 grade. Cerul va fi mai  mult senin, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla în general slab.

MARTI

ÎN ȚARĂ- Vremea va fi în continuare răcoroasă, chiar rece dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor ţării. Cerul va fi variabil,dar în primele ore ale zilei şi noaptea, în zonele joase, pe  arii restrânse vor fi nori joși sau ceață. Vântul va sufla slab până  la  moderat, cu intensificări  izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra  între  11 și 18 grade,  iar  cele  minime  între  1  și  12  grade,  mai  scăzute  în  depresiuni,  până  în  jurul  a  -5  grade  în  cele  din  estul Transilvaniei. Pe suprafeţe mici, în special în zonele depresionare, se va produce brumă.

BUCUREȘTI- Vremea va fi în continuare răcoroasă. Cerul va fi variabil, mai  mult senin noaptea. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 4...6 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 2 grade.

MIERCURI

ÎN ȚARĂ- Deși valorile termice vor crește ușor în majoritatea zonelor, dimineața și noaptea va fi în continuare rece. Cerul va fi variabil, însă la începutul zilei, dar mai ales noaptea, în zonele joase de relief, se mențin condițiile pentru ceață și nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între 0 şi 11 grade, mai scăzute în depresiuni spre -4 grade, dar şi mai ridicate pe litoral. Pe arii restrânse, în zonele depresionare, se va produce brumă.

BUCUREȘTI- Vremea se va menține răcoroasă. Cerul va fi variabil, vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 5...7 grade, posibil mai scăzută în zona preorășenească. Noaptea vor fi condiții de ceață.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII DE JOI PANA DUMINICA

ÎN ȚARĂ- Vremea se va încălzi treptat. În ultima zi a intervalului va crește probabilitatea de ploaie în cea mai mare parte a țării. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață în zonele joase.

BUCUREȘTI- Vremea se va încălzi. Noaptea și dimineața vor fi condiții de ceață, iar la sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de ploaie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-17

In legatura cu acest articol...

Trecem la ORA DE IARNĂ: Ceasurile se dau înapoi. Ce se întâmplă în organism

Profesorul Rafila, CRITICI la adresa ministrului Tătaru: ”E absolut inexplicabil!”

Medicul Virgil Musta, poveste CUTREMURĂTOARE din spital: ”A fost un moment crunt pentru noi!”

Peste o treime dintre români, aflați în risc de SĂRĂCIE. Suntem printre primii din Europa

Cât costă și unde găsim primul VACCIN experimental anti-COVID




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE