2024-04-19 12:56

Prinţul din Liechtenstein cere DESPĂGUBIRI de 1 milion de euro după cazul ursului ucis

 |  17:58
Prinţul din Liechtenstein cere DESPĂGUBIRI de 1 milion de euro după cazul ursului ucis

Prinţul bănuit că ar fi vânat cel mai mare urs brun din România cere despăgubiri de 1 milion de euro de la ONG-ul care a adus cazul în atenţia publică. Demersul lui Emanuel de Liechtenstein este susţinut de prinţul Dimitrie Sturdza. Acesta spune că lucrurile care s-au spus despre vânătoarea în care ar fi fost împuşcat ursul Arthur sunt false.

Printul Dimitrie Sturdza şi Printul Emanuel de Liechtenstein au intentat un proces împotriva Agent Green, ONG-ul care a adus cazul în atenţia publică. Aceştia cer despăgubiri de un milion de euro, pentru că asociaţia s-ar fi referit la împuşcarea ilegală a ursului Arthur, cel mai mare din România.

Prinţul Dimitrie Sturdza i s-a alăturat Prinţului Emanuel de Liechtenstein în acest demers şi susţine că lucrurile care s-au spus despre vânătoare sunt false.

"Despre aceasta vânătoare s-au spus mai multe lucruri neadevărate. S-a spus ca a fost o vânătoare ilegală. Însă Prinţul Emanuel a fost la o vânătoare permisă de ministrul Mediului. A doua minciună este cea referitoare la faptul că Arthur a fost cel mai mare urs din România. Sunt mulţi urşi care sunt mult mai mari decât Arthur. Povestea asta e trasă de păr.

Se pare ca ursul Arthur a fost împuşcat la 300 m distanţă de o fermă unde a făcut ravagii. Domnul Păun spune că nu ar fi trebuit împuşcat masculul ăsta foarte mare, dar că ar fi trebuit eliminată o ursoaică cu doi pui. Domnul Păun e finanţat din afară, sunt multe ţări în Europa de Vest care nu vor să relocam urşii noştri acolo", explică Prinţul Dimitrie Sturdza pentru Observator.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE