2020-10-31 23:36

Primele explicații pentru gazonul execrabil de pe Arena Națională

 |  18:00
Primele explicații pentru gazonul execrabil de pe Arena Națională

Primăria Municipiului Bucureşti se apără și anunță că era normal ca gazonul de pe Arena Naţională să prezinte o uzură destul de avansată, vineri seara, când s-a disputat meciul României - Irlandei de Nord, pentru că aici au avut loc patru meciuri oficiale și trei antrenamente în doar zece zile.

"Primăria Capitalei respinge acuzele nefondate aduse în spaţiul public. Arena Naţională este singurul stadion disponibil în Capitală pentru orice meci important. Toate celelalte stadioane sunt încă şantiere, procesul de modernizare început de Guvernul României fiind încă neterminat. Din această cauză, toate cluburile de fotbal din Bucureşti, dar şi Federaţia Română de Fotbal s-au bazat doar pe Arena Naţională pentru evenimentele din ultimele săptămâni. Pe Arena Naţională au fost 7 evenimente în ultimele 10 zile! Aproape un joc în fiecare zi, pentru că au fost organizate 4 meciuri oficiale şi trei antrenamente. Era normal ca după un astfel de program gazonul să prezinte o uzură la centrul terenului şi în faţa porţilor. În mod normal, perioada de refacere între meciuri a unui gazon natural este de două săptămâni", potrivit unui comunicat transmis de PMB.

Totodată, prognoza meteorologică era cunoscută de organizatorul întâlnirii, care are toată răspunderea asupra condiţiilor de desfăşurare a unui meci. "În ceea ce priveşte acoperişul stadionului, decizia de a-l trage pentru a proteja gazonul de ploaie era doar a organizatorului meciului dintre echipele României şi Irlandei de Nord. Primăria Capitalei a informat Federaţia Română de Fotbal despre necesitatea protejării gazonului, însă decizia de a retrage acoperişul a venit din partea UEFA abia în dimineaţa zilei partidei. Astfel, respingem orice acuză adusă Primăriei Capitalei cu privire la această situaţie", a mai menţionat PMB.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE