2024-04-19 05:23

Primăria Capitalei a terminat de reparat ceasurile stradale din parcuri și alte zone simbol ale orașului

 |  15:24
Primăria Capitalei a terminat de reparat ceasurile stradale din parcuri și alte zone simbol ale orașului

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că au fost finalizate lucrările de reparaţii la ceasurile stradale aflate în proprietatea Municipalităţii care sunt amplasate în parcuri sau în alte zone simbol ale Capitalei.

"Zilelea cestea, prin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement (ALPAB) au fost recepţionate lucrările la ultimele cinci ceasuri care necesitau reparaţii, respectiv cele din Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii, bd. Unirii - Mircea Vodă, Aleea Circului şi de la Poşta Vitan. De asemenea, anul trecut au fost reparate ceasurile stradale din Parcurile Cişmigiu, Carol I, Tineretului, Regele Mihai I (Arcul de Triumf), Piaţa Sf. Gheorghe, Piaţa Constituţiei, Piaţa Romană, Foişorul de Foc şi Hala Traian", precizează sâmbătă PMB, într-o postare pe Facebook. 

Conform sursei citate, alte două ceasuri, achiziţionate în perioada 2007 - 2012, de la Grădina Botanică şi de la Toboc, nu au mai putut fi reparate, motiv pentru care urmează a fi casate.   Din totalul de 19 ceasuri, 10 au fost achiziţionate în anul 2010, iar restul de 9 în perioada 2007 - 2012, arată Primăria Capitalei. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-05



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE