2020-12-05 10:02

Primar verificat de Poliție după ce a aprins 18.000 de candele în CIMITIRE, în numele cetățenilor care aveau INTERZIS

 |  18:53
Primar verificat de Poliție după ce a aprins 18.000 de candele în CIMITIRE, în numele cetățenilor care aveau INTERZIS

Cimiterele din Râmnicu Vâlcea au fost luminate, în Noaptea de Înviere, cu 18.000 de candele, deşi, potrivit ordonanţelor militare, accesul în cimitire este permis doar pentru oficiarea slujbelor de înmormântare, iar numărul participanţilor este de maximum opt persoane.

Primarul oraşului, Mircia Gutău, a cumpărat din banii lui lumânările, iar acestea au fost aprinse de angajaţii cimitirelor.

„Am făcut noi un efort pentru ei şi am pus noi lumină pentru ei”, a spus, pentru Mediafax, un angajat al cimitirului.

Primarul oraşului Râmnicu Vâlcea spune că a vrut să-i ajute pe oameni să respecte o tradiţie veche de sute de ani.

„Cred că e şi un semn de respect pentru înaintaşii noştri pentru că, dacă nu ne respectăm înaintaşii, nu avem niciun viitor”, a spus el.

Poliţia verifică acum dacă gestul primarului a încălcat legea.

„Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate, urmând să fie luate măsurile legale care se impun. Din informaţiile pe care le avem la momentul de faţă, se pare că lumânările ar fi fost aprinse de personalul administrativ din cadrul cimitirelor, persoane care se aflau la locul de muncă”, explică purtătorul de cuvânt IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Localnicii nu au voie în cimitire, iar forţele de ordine supraveghează şi cele 11 cimitire din oraş.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-19Parerea ta...

MARIN
20 Apr 2020

se vede miscarea elitelor la nivel global. ei sunt adeptii cultului baal. elitele mondiale sacrifica copii si tineri in numele lui moloch. sunt canibali si bautori de sange, asa cum a "vazut" Arsenie Boca. credinta in ceva bun, speranta este ceea ce ii ucide. isus a spus: cand vei sti ca muntele vine la tine, va veni. rugaciunea - si nu ma refer la religie - rugaciunea genereaza o energie care indeparteaza orice atac negativ.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE