2020-09-28 02:53

Președintele Iohannis dă asigurări: ”Nu tăiem pensiile sau salariile. E o PROSTIE PSD-istă!”

 |  18:54
Președintele Iohannis dă asigurări: ”Nu tăiem pensiile sau salariile. E o PROSTIE PSD-istă!”

Președintele Klaus Iohannis dă asigurări românilor că Guvernul nu intenționează tăieri sau înghețări de pensii și salarii. Ba mai mult, șeful statului vorbește despre o creștere economică anul viitor.

”Nu s-a vehiculat niciodată vreo tăiere de pensii sau salarii, e o prostie PSD-ista, bugetul trebuie construit cu mare grija, e evident ca e de preferat ca bugetul să fie aprobat de noul parlament după alegeri.

Acum sunt abordări neprincipiale și neconforme, nu se discuta despre taieri de salarii și pensii, este exclus. Economia își revine, își va reveni si va permite reluarea unui parcurs normal ptr creșteri de salarii, investiții. Ne pregătim pentru un an de creșteri, trebuie sa avem investiții importante, m-am bătut în Consiliul European pentru bani” a declarat președintele Iohannis, într-o conferință de presă.

Totodată, șeful statului a vorbit și despre propunerile din Parlament depuse de PSD pentru creșterea pensiilor cu 40%:

”Bani nu exista, bani sunt cand zice guvernul. Chiar daca eu, premierul, ne dorim majorari, ele vor fi facute in masura in care permite bugetul.

Avem o majoritate care ignora realitatile, nicio majoritate nu poate decide in detrimentul finantelor publice. Atat se poate face, nicio lege nu va face sa avem mai multi bani in buget, trebuie sa ne straduim mai mult, sa atragem investitii, să facem autostrăzi” a mai explicat Iohannis. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-09

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Președintele Iohannis dă asigurări: ”Nu tăiem pensiile sau salariile. E o PROSTIE PSD-istă!”

Președintele Iohannis acuză PSD: ”Dau dovadă de populism și iresponsabilitate”

CURS VALUTAR: Euro atinge un nou maxim pentru acest an
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


Autocar