2021-03-04 17:51

Preot găsit MORT într-un canal colector. Ce s-a întâmplat

 |  21:34
Preot găsit MORT într-un canal colector. Ce s-a întâmplat

Preotul paroh al Bisericii Roșu, Mihai Ungurean, a fost găsit mort, duminică, 18 ianuarie 2021, într-un canal din apropierea pasarelei din Iacobeni, iar autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs decesul, potrivit stirisuceava.net.

Alarma s-a dat duminică dimineață, când preotul nu a venit la slujbă. Din primele cercetări s-a constatat că preotul a fost văzut ultima dată sâmbătă, în jurul orelor 17.00, când și-a parcat autoturismul și a plecat la barul  din localitate, unde a consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 17.45, iar apoi a plecat pe jos înspre domiciliul său.

Duminică dimineață, în jurul orei 09.30, enoriașii din parohia Roșu s-au deplasat la locuința acestuia pentru a vedea de ce nu a venit la biserică. Familia și vecinii au început să îl caute în apropierea locuinței. În jurul orei 10:30, preotul Mihai Ungurean a fost găsit căzut într-un canal de lângă DN 17.

Cadavrul a fost scos din canal de pompierii militari, iar un echipaj de ambulanță a constatat decesul.

La examinarea cadavrului nu au fost descoperite leziuni sau urme de violență, în afară de cele suferite în urma căderii, dar va fi efectuată o autopsie medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Mihai Ungurean era preot paroh la Biserica Roșu și locuia singur la etajul locuinței sale din satul Drancani, comuna Iacobeni. Bărbatul era divorțat din anul 2012 și era cunoscut pe raza comunei ca și consumator de băuturi alcoolice.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE