2024-04-19 00:30

Prefectul Alin Stoica anunță că problema șobolanilor din Capitală nu va fi rezolvată prea curând

 |  21:29
Prefectul Alin Stoica anunță că problema șobolanilor din Capitală nu va fi rezolvată prea curând

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat, joi, că va mai trece o perioadă lungă de timp până când problema șobolanilor care au invadat Bucureștiul va fi rezolvată.

"Știu de problema respectivă. Din cauza nefinantarii uneia dintre companiile municipale, s-a ajuns în această situație, pentru că a intervenit o întârziere de câteva luni în programul de deratizare și dezinsecție. Știu că programul de deratizare a început în jur de 7 iunie, și există un plan foarte clar, dar fiind întârzierea inițială, va mai dura câteva luni până când lucrurile vor intra în normal", a declarat Alin Stoica, joi, la Antena 3.

"Eu țin legătura cu reprezentanții firmei de deratizare. Știu că programul pe care îl au în desfășurare este eficient și am încredere că se va rezolva problema în timp destul de scurt. Dar in momentul acesta este o problema. În acest moment se acționează și vom urmări. Țin legătura și cu DSP și cu DSV. Dacă apar probleme deosebite, Prefectura va fi informată imediat. Nu am informații că DSP nu și-ar face treaba. O situație izolată nu cred ca este de competența DSP. Mai degrabă de competența firmelor de deratizare", a mai spus Alin Stoica.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE