2024-04-25 08:33

Poliția Română, de veghe la priveghiul interlopului Aly Sadoveanu. Sute de persoane, ZERO restricții

 |  20:47
Poliția Română, de veghe la priveghiul interlopului Aly Sadoveanu. Sute de persoane, ZERO restricții

Poliția Română se face de râs, încă o dată, la scenă deschisă! Sute de persoane de etnie rromă participă, fără respectarea legilor impuse de pandemie, la un priveghi, în Chitila, al unui interlop împușcat în cap și repatriat pentru a fi îngropat. Este vorba despre interlopul împușcat în cap în SUA, Aurel Trandafir, supranumit ”Aly Sadoveanu”.

Polițiștii au permis ca sutele de persoane să se adune la casa decedatului, unde nu se respectă nici purtarea măștii, nici distanțarea socială. Singura grijă a forțelor de ordine este fluidizarea traficului, pentru ca interlopii care participă la eveniment să poată să ajungă la locația vizată.

Totul în contextul în care, de exemplu, la Huși, câțiva preoți și Preasfințitul Ignatie au fost amendați pentru că au participat, alături de patronul unui restaurant, la o slujbă de sfințire a imobilului.

Interlopul Aurel Trandafir, din Chitila, a fost ucis în seara zilei de 24 ianuarie, la Los Angeles, iar luni, 8 martie, a fost adus în țară, urmând a fi înmormântat. Florin Răducanu, zis Călăul, care l-a împușcat pe Sadoveanu la data de 24 ianuarie, a reușit să fugă, iar autoritățile americane au pus pe capul său o recompensă în valoare de nu mai puțin de un milion de dolari, potrivit stiripesurse.ro.

Pentru că la priveghi și-ar fi anunțat prezența un număr ridicat de persoane, șefii IPJ Ilfov au decis să întărească securitatea în zonă.

Orașul Chitila este împânzit de forțe de ordine care vor rămâne în teren până pe 11 martie când este anunțată înmormântarea. Intrările în localitate sunt păzite de către jandarmi, iar pe străzi veghează echipaje de poliție.

Însă forțe suplimentare sunt pregătite să intervină în cazul în care situația degenerează


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-10

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE