2024-04-25 21:01

POLIȚIA CAPITALEI: Număr de TELEFON unde pot fi pârâți cei care nu poartă MASCĂ

 |  18:18
POLIȚIA CAPITALEI: Număr de TELEFON unde pot fi pârâți cei care nu poartă MASCĂ

Poliția Capitalei îi sfătuiește pe bucureșteni să îi reclame la TelVerde 0800 800 165 pe cei care nu poartă mască, iar pentru asta pune la dispoziție un număr de telefon la care pot fi trimise imagini pe WhatsApp cu cei care încalcă regulile sanitare și care nu poartă mască.

"Acum facem un apel la cetățeni să ne sprijine în identificarea locurilor și mijloacelor de transport unde anumite persoane nu respectă normele de protecție individuală. Apelul transmis la TelVerde declanșează verificări. Verificam cele sesizate și, mai mult decât atât, în urma acestor telefoane am construit o hartă a punctelor fierbinți, a zonelor unde se încalcă cel mai des regulile de protecție, zone care vor face obiectul unor verificări amănunțite", transmite Poliția Capitelei.

Poliția Capitalei pune la dispoziție și numărul de WhatsApp 0755 021 218, încurajându-i pe bucureșteni să trimită acolo imagini, foto sau video, cu privire la cele sesizate la TelVerde 0800 800 165.

Poliția Capitalei mai spune că, dacă la sfârșitul săptămânii trecute mai puțin de 10 cetățeni au apelat în București acest număr, ieri au existat 27 de apeluri la care au fost sesizate nereguli.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE