2024-04-20 09:38

Platformă online pentru PROGRAMAREA în cabinetele stomatologice din școli

 |  21:38
Platformă online pentru PROGRAMAREA în cabinetele stomatologice din școli

Părinții din București își pot programa mai ușor copiii la cabinetele stomatologice din școli. De acum există o platformă online unde, în câțiva pași simpli, pot găsi locurile și orele disponibile la dentist. Proiectul este la început și a fost implementat doar în câteva școli, însă, până în vară, vor beneficia de el peste 350.000 de elevi.

Părinții din Capitală nu vor mai fi nevoiți să meargă la școală pentru a-și programa copiii la cabinetul stomatologic. Vor putea face asta pe Internet, prin platforma lansată de Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale din București.

Programările se pot face direct pe site-ul ASSMB. Procesul este cât se poate de simplu. După ce părinții introduc toate datele necesare și confirmă programarea, dentistul școlar este informat imediat, printr-un mesaj. Elevii pot beneficia de majoritatea tipurilor de tratamente.

Platforma a fost creată și cu ajutorul celor de la Serviciul de Telecomunicații Speciale, care au donat 700 de tablete către ASSMB. Ideea îi încântă atât pe dentiști, care scapă de carnețelul de programări, cât și pe părinți.

Până la finalul anului școlar, 350 de mii de preșcolari, elevi și studenți urmează să beneficieze de program. Ei se vor putea programa inclusiv pe perioada vacanței, întrucât cabinetele stomatologice școlare funcționează în permanență.

Sursa: Primatv


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-03-03

In legatura cu acest articol...

World Vision România: Admiterea la liceu generează INECHITATE în rândul elevilor

Tiktok propune LIMITĂ de timp pentru copiii care îl folosesc




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE