2021-08-01 11:18

PIANUL CĂLĂTOR. Horia Mihail va susţine recitaluri în parcurile Cişmigiu şi Herăstrău

 |  14:30
PIANUL CĂLĂTOR. Horia Mihail va susţine recitaluri în parcurile Cişmigiu şi Herăstrău

Pianistul Horia Mihail va susţine, sâmbătă şi duminică, de la ora 17.00, două recitaluri cu muzică de Beethoven în parcurile bucureştene Cişmigiu şi Herăstrău.

 

Cei mai curioşi dintre bucureşteni care vor fi prezenţi în parcurile bucureştene vor avea posibilitatea să urmărească chiar momentul în care pianul călător va sosi în parc. Pianul va fi montat, acordat şi apoi va face pentru prima dată cunoştinţă cu pianistul Horia Mihail, pe care îl va însoţi, o săptămână mai târziu, în călătoria către o serie de oraşe din ţară în care nu există piane de concert performante, care să permită susţinerea unor astfel de evenimente.

 

După ce se va plimba în parcuri, pianul se va întoarce la Sala Radio şi tot acolo va reveni şi pianistul Horia Mihail, pe 17 aprilie, cu un recital în care vor fi interpretate sonatele "Patetica", "Sonata Lunii", "Appassionata" de Beethoven şi pe 19 aprilie pentru "Concertul nr. 4 in Sol major pentru pian şi orchestră" de acelaşi compozitor, pe care îl va interpreta acompaniat de Orchestra Naţională Radio, dirijată de Jin Wang. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio. Cea de-a treia ediţie a turneului Pianul Călător, desfăşurată în perioada 24 martie - 27 aprilie 2013, este organizată de Radio România Cultural şi Asociaţia Culturală Accendo, la final pianul urmând să fie încredinţat spre folosul comunităţii locale din Tulcea. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639877-06-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE