2024-04-24 16:25

Pensionar de 82 de ani la PROTEST: "Am venit pentru LIBERTATE. Ne ţin închişi în casă, ce suntem animale?"

 |  22:57
Pensionar de 82 de ani la PROTEST: "Am venit pentru LIBERTATE. Ne ţin închişi în casă, ce suntem animale?"

Domnul Filip, numit "Îngerul Protestelor", a dezvăluit motivul pentru care a venit în fiecare zi la protest si a lansat şi un apel către guvernați să aibă grijă de populație că de aici vin banii nu din împrumuturi.

Pensionarul a declarat  că a fost în piaţa Universităţii şi în 1989 inspirat de un motiv puternic pe care îl invocă şi acum: libertatea.

El a declarat că a muncit 43 de ani, a avut grijă de el şi din pensia infimă de 220 de lei pe lună își duce zilele conștient şi mulțumit. El le-a cerut guvernanților să aibă grijă de cei care nu mai au nimic în aceste vremuri tulburi, că poporul i-a ales şi din munca românilor vin şi salariile lor.

„Am fost în Piața Universității și în '89 am stat pentru libertate eu am venit pentru libertate, să fim liber, să nu fim obligați să stăm în casă, să nu putem vorbi.

Libertate înseamnă foarte simplu, să merg liber pe stradă, fără mască, fără să stai cu frică, că vine şi te amendează vreun jandarm. Merg cu frică și mă uit să nu cumva să mă amendeze, pentru că am o pensie și dacă îmi ia din pensie ce mă fac? Am 220 de lei pensie, adică îmi trebuie pentru medicamente, nu pot să plec în concediu în afară, că mă limitez la banii ăștia.

Eu am muncit 43 de ani neîntrerupt, dar mulțumesc de Dumnezeu atât cât am tot cu ăștia mă întind. Am fost la munca de jos, am ajuns tehnician, apoi am ajuns la centrala Centrocoop, am fost șeful CTC, am avut 32 de secții de producție pe care le controlam din punct de vedere calitativ.", a declarat pensionarul la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE