2021-05-10 02:29

O PRIMĂRIE publică imagini cu ȘOFERII care circulă pe INTERZIS pe o stradă din centrul oraşului

 |  09:40
O PRIMĂRIE publică imagini cu ȘOFERII care circulă pe INTERZIS pe o stradă din centrul oraşului

O primărie a unui oraș din România a publicat pe pagina oficială de Facebook zeci de fotografii cu şoferii care circulă pe interzis pe o stradă din centrul localității. Vești proaste pentru conducătorii auto care se fac vinovați, aceștia urmând să fie identificaţi şi sancţionaţi.

"Având în vedere sesizările şi reclamaţiile cetăţenilor privind nerespectarea regulilor de circulaţie în zona centrală a oraşului Avrig, s-a procedat la monitorizarea traficului rutier înregistrat de sistemul de supraveghere stradal. Drept urmare, în ultimele 3 zile au fost constatate mai multe abateri de la prevederile legale, iar conducătorii auto care urmează să fie identificaţi vor fi sancţionaţi contravenţional conform legislaţiei aflate în vigoare. Recomandăm pe această cale tuturor conducătorilor auto din Avrig să înţeleagă şi să respecte condiţiile de trafic din oraş", se arată în postarea Primăriei oraşului sibian Avrig.

"Circulaţia pe interzis este sancţionată de art. 108 pct. 1 lit. a), pct. 5, din OUG nr. 195/2002 cu sancţiune contravenţională - amendă în valoare 290 de lei şi 2 puncte de penalizare", a precizat joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE