2024-04-19 06:32

O aeronavă încărcată cu ajutoare umanitare a decolat de pe Aeroportul ”Henri Coandă” către Turcia

 |  09:32
O aeronavă încărcată cu ajutoare umanitare a decolat de pe Aeroportul ”Henri Coandă” către Turcia

O aeronavă cargo Boeing B777F încărcată cu ajutoare umanitare a decolat în noaptea de sâmbătă spre duminică dimineaţă de pe Aeroportul Internaţional ”Henri Coandă” către Adana (Turcia). O altă aeronavă este programată să decoleze în cursul zilei de duminică, în misiune de sprijin pentru populaţia grav afectată de cutremure.

”În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, o aeronavă cargo Boeing B777X a fost încărcată cu ajutoare umanitare pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi a decolat la ora 07.13 către Adana, Turcia, în misiune de sprijin pentru populaţia grav afectată de cutremure. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a avut ca prioritate această misiune umanitară, personalul fiind mobilizat pentru a asigura cât mai rapid toate operaţiunile aeroportuare necesare, în condiţii de maximă siguranţă şi securitate”, a transmis CNAB.

De asemenea, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a alocat resursele operaţionale pentru îndeplini cu celeritate şi a doua misiune umanitară,  când o altă aeronavă cargo Boeing 777F este programată să decoleze în cursul zilei de duminică de pe Aeroportul Henri Coandă, pentru a transporta ajutoare către Turcia.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-12



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE