2020-12-03 18:48

Nora lui Niculae Bădălău povestește cum era bătută de fiul baronului de Giurgiu: „ Au fost lucruri grele, întâmplări urâte”

 |  22:00
Nora lui Niculae Bădălău povestește cum era bătută de fiul baronului de Giurgiu: „ Au fost lucruri grele, întâmplări urâte”

Claudia Pătrășcanu, nora lui Niculae Bădău, poveștește despre traumele pe care le-a avut cât timp a locuit cu fiul acestuia, Gabi Bădălău.

Întrebată dacă este adevărat ce a scris presa despre scandalurile din familia sa și despre faptul că ar fi fost agresată fizic, Claudia Pătrășcanu a răspuns:

"Au fost. Vă dați seama, nu-mi face bine să mă gândesc și să-mi reamintesc de cele întâmplate, pentru că cumva am trecut peste și ușor-ușor sunt spre vindecare. Au fost lucruri grele, întâmplări urâte, dar tot ce s-a întâmplat și fiind vorba despre o instanță, clar, se vor regăsi la dosar.

Am tot spus că lucrurile se vor schimba, că va fi bine, m-am tot rugat neîncetat, dar niciodată nu mi-am dorit ca eu și copiii să plecăm vreodată din casa unde ei s-au născut, unde ei au crescut, dar dacă așa s-a vrut ca noi să plecăm din casă... Pentru că am fost dați afară din casă, nu am plecat eu niciodată.

Și n-aș fi făcut lucrul acesta. Dar, dacă aș fi fost înțeleasă și s-ar fi dorit acel divorț. A fost mai ușor să spună: 'Vreau să dispari din casa aceasta'", a povestit, la Antena 3, Claudia Pătrășcanu.

Cei doi au decis să divorţeze la începutul acestui an, după un mariaj din care au rezultat doi copii.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-27Parerea ta...

MATANAEL
28 Iun 2020

Badalaiii ar merita puscarie pe viata pentru cat au furat Din ce se vede acesti bulangii au si alte apucaturi de maimute primitive
COSINSCHI CONSTANTIN
28 Iun 2020

Patrascanu a plecat la drum lung cu cineva necunoscut.Ba a mai,a si nascut copii desii pe cerul casniciei sale pluteau norii negri si grei, De ce a stat in aceasta postura??Viata comoda si de lux dupa care tanjea si nu dorea sa renunte la ea desi pielea ii era tabacita si personalitatea tocata!!Nu numai Badalau este de vina,nu doar huliganul poarta stigmatul ci si Claudia.La primul semn de violenta verbala sau fizica is facea boceluta si isi vedea de drum.Nu a dovedit demnitate ,responsabilitate si personalitate.Gabi Badalau era si este renumit pentru lipsa de educatie ,pentru violenta si hotie.Deci aveaq o faima !!Atunci de ce fatuca a cautat sa intre intr o asemenea relatie??Este victima??Poate.Dar a ajuns asa pentru ca a cautat sa se capatuiasca usor!!Geaba plange , geaba se vaita !! Acum la divort va primi ceva ceva mostenire din averea furata de Badalau,Care este deosebirea dintre ei doi??Doar de sex??
ARGHERIA
29 Iun 2020

Progenitura badalailor este din ce se stie un GUNOI SOCIAL si in acelasi timp un REBUT NERECICLABIL bun doar de aruncat la GROAPA deGUNOI CU REBUTURI SOCIALE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE