2024-04-20 10:44

Nicușor Dan s-a întâlnit "ONLINE" cu PRIMARII de sectoare. Ce s-a discutat

 |  16:03
Nicușor Dan s-a întâlnit "ONLINE" cu PRIMARII de sectoare. Ce s-a discutat

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a avut o întâlnire cu primarii de sectoare, și a discutat cu aceștia despre mai multe subiecte arzătoare, între care protejarea cetăţenilor în faţa pandemiei şi salubritate. ”Nu e obligatoriu să fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucureşteni să fim buni parteneri”, a afirmat primarul general.

”Am avut azi o întâlnire online cu toţi cei 6 primari de sector din Capitală, pentru a discuta despre coordonarea dintre noi în rezolvarea problemelor bucureştenilor. Alegerile s-au încheiat, avem înainte trei ani şi jumătate fără niciun scrutin, deci singura noastră preocupare trebuie să fie buna administraţie. Am spus că-mi doresc o relaţie funcţională cu toţi primarii de sector, indiferent de apartenenţa politică. Sunt interesat de soluţii, nu de conflicte.”, a scris, luni, Nicuşor Dan, pe Facebook. 

Edilul general al Capitalei a explicat că s-a discutat despre măsurile pentru protejarea şi politicile bucureştenilor de COVID-19, despre o abordare unitară în chestiunea salubrităţii, despre stimularea investiţiilor fiscale locale şi despre mai multe subiecte sociale (inclusiv subiectul burselor şcolare în Bucureşti). 

”Am convenit să discutăm periodic între noi pe teme de administraţie locală, iar după formarea noului guvern să solicităm împreună o întâlnire cu noul premier pentru o abordare largă a temelor prioritare ale Capitalei. Concluzia discuţiei cu primarii de sector, din punctul meu de vedere: nu e obligatoriu să fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucureşteni să fim buni parteneri”, a mai scris Dan.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-12-14



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE