2024-04-24 13:37

Nicușor Dan îi contrazice pe pacienți: "În ultima săptămână NU au existat probleme de CĂLDURĂ la Matei Balș"

 |  12:31
Nicușor Dan îi contrazice pe pacienți: "În ultima săptămână NU au existat probleme de CĂLDURĂ la Matei Balș"

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, ii contrazice pe pacientii de la Matei Bals si pe rudele acestora, care au declarat ca au dus aeroterme celor internati pentru ca era foarte frig in spital. Primarul Capitalei a declarat, vineri, că în ultima săptămână nu au existat probleme de căldură la Matei Balș și nici la blocurile din jur.

”Pentru că a fost o speculație de presă cu privire la căldura de la Matei Balș, am discutat atât cu Termoenergetica, cât și cu call-centerul care primește telefoane pe situația căldurii, în ultima săptămână nu au existat probleme de căldură la Matei Balș și nici la blocurile din jur”, a spus Nicușor Dan.

Potrivit primarului, după tragedia de la Piatra Neamț a existat un control mixt în spitalele noastre ISU și DSP.

”Din punctul de vedere al situației la incendiu nu au găsit probleme. Spitalele noastre sunt gata să ofere orice fel de sprijin pentru pacienții care nu mai pot fi tratați la Balș. Nu e o problemă cu spațiile libere în spitale”, adaugă primarul general al Capitalei.

Fiica unei paciente de la Matei Balș spune că a dus o aerotermă cu acceptul reprezentanților spitalului: Mama mi-a spus că îi e frig!

Mihaela Tănase, fiica unei paciente internate la Institutul Matei Balș, a declarat că în urmă cu o săptămână a adus în salonul mamei sale o aerotermă.

Potrivit primelor informații din anchetă, o primă ipoteză privind cauza incendiului de la ”Matei Balș” este utilizarea unei aeroterme.

”Am rugat personalul medical să îi duc o aerotermă. I-am dus o aerotermă săptămâna trecută, miercuri. Era frig”, a spus Mihaela Tănase. Pacienta a fost internată la etajul 3 al clădirii care a ars după un incendiu de la primul nivel.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE