2022-08-10 22:42

Nicușor Dan dezvăluie: ”Încă plătim DATORII de acum doi ani”

 |  15:28
Nicușor Dan dezvăluie: ”Încă plătim DATORII de acum doi ani”

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a scris luni un mesaj în care susține că actuala administrație plătește datorii din urmă cu doi ani, lăsate de fosta administrație a Bucureștiului.

„Continuăm să plătim datorii lăsate bucureștenilor de fosta administrație Firea. Săptămâna trecută am achitat două facturi din martie 2019. Pare incredibil acest haos lăsat de fostul primar, dar încă plătim datorii de acum 2 ani”, scrie Nicușor Dan.

Acesta dă asigurări că toți cei care au bani de recuperat își vor recupera sumele datorate.

„Vreau să îi asigur pe toți cei care încă au bani de recuperat, pentru diverse servicii și lucrări deja executate, că relația noastră cu ei este una corectă. Și așa va fi pe tot parcursul mandatului meu la conducerea orașului. Pentru ca Bucureștiul să devină orașul pe care ni-l dorim, trebuie să existe colaborare între autoritate, mediul de afaceri, asociațiile profesionale, ONG-uri și, mai ales, cetățeni. Pentru colaborare este nevoie de ÎNCREDERE. Principalul obiectiv al acestor prime luni de mandat a fost să reclădesc încrederea”, mai scrie primarul general.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE