2020-12-04 19:57

Mugur Mihăescu cheamă oamenii la PROTESTE! Revolta omului de afaceri

 |  18:17
Mugur Mihăescu cheamă oamenii la PROTESTE! Revolta omului de afaceri

Mugur Mihăescu, actor şi investitor în HoReCa, a adresat, vineri, un apel Guvernului, să aloce toţi banii necesari pentru salvarea industriilor afectate de pandemie. El acuză faptul că alocările propuse de Executiv sunt insuficiente şi riscă să arunce în sărăcie două milioane şi jumătate de oameni.

Mihăescu cere Guvernului să opereze corecţiile de buget necesare până miercuri, săptămâna viitoare. 

În caz contrar, el face apel atât la cei care îl urmăresc pe reţelele sociale, cât şi la figurile cu largă notorietate publică, între care Dan Bittman, Mădălin Ionescu şi Selly, să susţină protestul în stradă pentru a le arăta celor din Guvern că "locul lor nu este acolo".

Protestul preconizat de cunoscutul actor ar urma să aibă loc pe 31 octombrie, la ora 19, în Piaţa Victoriei.

"Îmi găsesc cu greu cuvintele în această zi în care asistăm la asasinarea, la măcelărirea unor industrii din economie: HoReCa, turism. Mă refer şi la artişti, la sportivi, la măcelărirea sistemului educaţional din România. Am încercat până acum să le explic cu vorba bună că nu fac bine ceea ce fac. Nu doar eu, ci şi mulţi alţii... Granturile alocate de guvern pentru "salvarea" industriilor vor putea ajuta să supravieţuiască doar 4.000 din 50.000 de firme. Politica 'primul venit, primul servit' este un praf în ochi care condamnă la sărăcie circa 2,5 milioane de oameni cu familiile lor, care lucrează în aceste industrii, precum şi în industriile conectate pe orizontală. De aceea, am decis să fac apel la voi şi să vă chem pe 31 octombrie în Piaţa Victoriei, pentru a le atrage atenţia acestor indivizi că locul lor nu este acolo. Dacă până miercuri Guvernul nu va aloca bugetele necesare pentru toată industria afectată, fac apel la voi, prietenii mei, indiferent de culoarea politică (...) Aici nu este vorba de culoare politică, ci de o elementară empatie, pentru că 2,5 milioane de oameni nu înseamnă chiar nimic. Fac apel la influenceri, la Dan Bittman, la Mădălin Ionescu, la Selly (de câte ori n-ai vrut să vorbeşti cu individa de la Educaţie despre ce se întâmplă în Educaţie?) Fac apelul ăsta pentru că nu mai suport. V-aş ruga, dragi prieteni, înainte de a da cu piatra, să vă gândiţi la ce v-am spus. Nu la faţa mea, nu la personajele pe care le-am interpretat, nu la discreditările care mi-au fost aruncate. V-aş ruga să vă uitaţi în jurul vostru şi să vedeţi adevărul. Sau poate că eu greşesc. Până atunci, vă chem pe 31 octombrie, în Piaţa Victoriei, la ora 19, pentru ca oamenii ăştia să aibă parte de ce şi-au dorit. De alegeri. Alegeri anticipate. Vă mulţumesc!", spune Mugur Mihăescu în postarea de pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-23

In legatura cu acest articol...

Cum vede premierul Orban testarea în masă a populației țării

REGULI de acces la Catedrala din Dealul Mitropoliei cu ocazia sărbătorii Sfântului Dimitrie cel Nou

SURPRIZELE lui Rădoi pentru meciurile cu Belarus, Norvegia și Irlanda de Nord

Dan Petrescu nu se dezminte: "Trebuie să-mi trezesc jucătorii"

Ne pregătim pentru un Crăciun online? Ce fac scoțienii în pandemie

PERCHEZIȚII în farmacii. Descoperire șocantă a polițiștilor
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE