2022-01-28 03:52

Mugur Mihăescu, apel la medicii din România: "Sunt FOLOSIȚI doar pentru o singură boală"

 |  00:13
Mugur Mihăescu, apel la medicii din România: "Sunt FOLOSIȚI doar pentru o singură boală"

Actorul Mugur Mihăescu a lansat un apel către medicii din România. El s-a declarat revoltat de evenimentele tragice din sănătate în care şi-au pierdut viața mii de români şi pentru care autorităţile au găsit doar scuze.

Revoltat de evenimentul recent din sănătate, după moartea celor trei pacienţi lăsaţi fără oxigen din cauza unei avarii la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, actorul Mugur Mihăescu a lansat un apel către medicii din România despre care spune că nu mai sunt lăsaţi să îşi facă treaba.

„În rog pe medicii din țara asta să se strângă în drum guvern al lor și să oprească activitatea pentru că e nu mai profesează. Există doar o singură boală numită COVID. Îi rog insistent pe toți medicii din țara asta, până când în fruntea ministerului lor nu este pusă o persoană pe care ei să şi-o poată însuși și recunoaște, până când ministerul domniilor lor nu este condus de oamenii care vin și cunosc ceea ce se întâmplă cu oamenii din breasla asta, să întrerupă orice muncă pentru că oricum nu sunt folositori.

La ora actuală ei sunt folosiți doar pentru o singură boală care mai există. Nu mai există  ruptură musculară, nu mai există tasare de coloană, nu există chirurgie toracică.

Un angajat a refuzat să intre în TIR-ul de Terapie Intensivă de la Victor Babeş de frica virusului

Omul ăla nu vroia să intre în TIR-ul ăla nici măcar cu combinezon pentru că bau-bau ultimului an și jumătate a zis "Stați acasă îngropați-vă pentru că veți muri!". Şi vă mai mirați că ăla nu intră nici un combinezon în spitale. Întrebați un om din țara asta care ar vrea să ajungă la un spital, oricât de frumos ar fi.

Care ar vrea să intre acum în spital pentru orice? Nimeni! Pentru că spitalul este bau-bau, medicii dacă ai încăput pe mâna lor sunt bau-bau. Numai profesează pentru că totul este pentru cauza supremă COVID", a spus actorul Mugur Mihăescu la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE