2024-04-24 20:44

MOTIVUL pentru care o videochatistă a fost PEDEPSITĂ să meargă la biserică timp de 60 de zile

 |  00:13
MOTIVUL pentru care o videochatistă a fost PEDEPSITĂ să meargă la biserică timp de 60 de zile

O femeie în vârstă de 54 de ani, din Sălaj, a fost condamnată la închisoare cu suspendare și a fost obligată de judecători să meargă la biserică timp de 60 de zile pentru evaziune fiscală prin videochat.

Femeia din Cehu Silvaniei, județul Sălaj a fost cercetată de procurori și apoi trimisă în judecată pentru evaziune fiscală, după ce a făcut videochat, ani de zile, fără să își înregistreze veniturile și să plătească taxe și impozite.

Potrivit rechizitoriului, între anii 2013 și 2018, femeia în vârstă de 54 de ani a făcut videochat și a câștigat astfel 58.000 de lei (aproximativ 13.000 de euro), bani pe care nu i-a declarat la ANAF.  Cercetată pentru evaziune fiscală, femeia a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției, notează clujust.ro.

Tribunalul Sălaj a confirmat acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între femeie și procurori și au condamnat-o la un an și șase luni de închisoare cu suspendare. Totodata, judecătorii au obligat-o pe aceasta la 60 de zile de muncă în folosul comunității la o biserică.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-04



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE