2020-10-27 06:18

Ministrul Muncii, o nouă declarație surprinzătoare despre CREȘTEREA pensiilor

 |  20:39
Ministrul Muncii, o nouă declarație surprinzătoare despre CREȘTEREA pensiilor

Violeta Alexandru a declarat, sâmbătă seară, la România TV că majorarea pensiilor făcută de PNL acoperă nevoile oamenilor în vârstă şi că orice altă declaraţie făcută de cei de opoziţie nu face decât să le dea speranţe pensionarilor.

"Suntem intr-un an dificil, astfel incat orice declaratie cum ca ar fi bani pe undeva şi ii tine ascunsi într-un sertar ministrul Alexandru sau ministrul Cîţu nu fac decat să le creeze sperante oamenilor, dar nu au niciun fundament în realitate. Prin urmare, am avut determinarea să facem această creştere asa cum nicio tara europeană nu a făcut-o în acest an dificil. Determinarea noastra a fost sa facem aceasta crestere care este de 5 ori rata inflatiei si care acopera nevoile oamenilor  in varsta.  Guvernul liberal este un guv care se bazeaza pe control si eficienta", a declarat Violeta Alexandru la România TV.

Curtea Constituţională a României (CCR) va hotărî soarta pensionarilor români pe 25 noiembrie, atunci când va dezbate  sesizările Guvernului cu privire la proiectul de rectificare bugetară adoptată de Parlament. Forma propusă aparţie PSD şi include şi majorarea pensiilor cu 40%. Executivul a contestat cele două proiecte adoptate de Legislativ.

Potrivit amendamentelor din proiectele PSD adoptate de Legislativ, pensiile ar urma să crească cu 40%. De altfel, există mai multe modificări care vor implica sume de bani uriaşe pentru a le putea onora.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-17

In legatura cu acest articol...

PROGNOZA METEO ANM: Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Trecem la ORA DE IARNĂ: Ceasurile se dau înapoi. Ce se întâmplă în organism

Liviu Negoiță va candida pentru un mandat de deputat din partea PMP

Profesorul Rafila, CRITICI la adresa ministrului Tătaru: ”E absolut inexplicabil!”

Medicul Virgil Musta, poveste CUTREMURĂTOARE din spital: ”A fost un moment crunt pentru noi!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE