2020-10-26 00:38

Ministrul Muncii ia măsuri împotriva patronului din Păulești care își EXPLOATEAZĂ angajații

 |  12:12
Ministrul Muncii ia măsuri împotriva patronului din Păulești care își EXPLOATEAZĂ angajații

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a trimis miercuri dimineață inspectorii Inspecției Teritoriale de Muncă la fabrica de textile din Păulești. Acțiunea vine după ce Observatorul de Prahova a publicat o înregistrare în care ar apărea patronul acestei fabrici, care nu numai că își exploatează angajații și nu le plătește salariile la timp, dar când oamenii îndrăznesc să își ceară banii, bărbatul îi înjură ca la ușa cortului și îi amenință că îi va da afară.

Patronul, un cetățean străin, stă de vorbă cu angajații săi, nemulțumiți că salariile nu le-au intrat la timp. Cu ajutorul unui translator, patronul îi anunță pe oameni că „salariile lor sunt pregătite acum”, dar că vor mai întârzia. Când angajații încep să vorbească între ei și să își exprime nemulțumirile, bărbatul trece la injurii și amenințări care pun în dificultate chiar și translatorul, citeaza stiripesurse.ro.

„Salariile voastre sunt pregătite acum, așa că o să le primiți, dar cu întârziere. Tăceți din gură. Nu mă interesează nimic din ce spuneți. Aveți de ales: ori plecați acasă fără salarii, ori așteptați până când sunt gata banii. Vă spun ceva: m-am săturat de toți. V-ați purtat ca niște animale nenorocite ieri. Sunteți dezgustători. Duceți-vă dracului, dacă nu vă place, plecați. Țărani nenorociți.

Îi știu deja pe cei cu gura mare și foarte curând o să scap de ei. Credeți că dacă am întârziat o zi cu salariile puteți să vă purtați așa? Vin oameni de la alte fabrici și nu sunt plătiți de două luni și voi vă permiteți să faceți așa doar pentru o zi? Unii așteaptă banii de la Crăciun și voi vă plângeți pentru o zi. Știți ceva, idioților? Cheltuiesc cu voi 15.000 de lire pe lună. Din cauza muncii pe care o faceți. Sunteți niște idioți. Niciunul nu e recunoscător. Când v-am plătit cu 4 zile înainte a venit vreunul să zică «mulțumesc, șefu'»? ”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2017-08-09Parerea ta...

HITLERINA BALERINA CAPDEPORC
10 Aug 2017

asa le trebuie la prostii care si-au vandut tara si poporul cu mafia tiganesca..............SA VA BATJOCORESCATOTI TIGANII...SI TIGANCA OLGUTZa-SUGE-PUTZA SA VINA SA SA IA O MU"IE DE LATIGANULGREC SI SA PLECE CU GURA PLINA DE ICRE CALDE LA FELCA CIOARAUDREA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE