2020-11-29 15:20

Ministrul Muncii, detalii de ultimă oră privind CREȘTEREA pensiilor

 |  22:08
Ministrul Muncii, detalii de ultimă oră privind CREȘTEREA pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vine cu noi precizări legate de preconizata creștere a pensiilor, în contextul nenumăratelor declarațiilor ale oficialilor români vis-a-vis de criza economică și bugetară prin care trece țara noastră.

"Știu sigur că în acest moment ceea ce avem acum în buget inclus, chiar la rectificarea făcută acum scurtă vreme, indică o intenție clară, o determinare clară a Guvernului de a mări pensiile așa cum am spus de fiecare dată. Nu pot să-l judec pe colegul meu pentru faptul că nu este atent la evoluția economiei și la încasări, dar din punctul meu de vedere nu există opțiunea ca pensiile să nu crească. Am convingerea că există această determinare.

Nu am în acest moment de ce să alertez populația pentru că nu s-a schimbat nimic. Banii au rămas în buget și determinarea o avem pentru ca pensiile să crească", a spus Violeta Alexandru la România TV.

Reamintim că premierul Ludovic Orban spune că o decizie legată de aplicarea legii care prevede majorarea punctului de pensie de la 1 septembrie va fi luată în urma unei evaluări a resurselor bugetare şi atunci când autorităţile vor avea "o imagine completă" a situaţiei economice.

"Suntem într-o evaluare a situaţiei economice, într-o evaluare a resurselor bugetare pe care le vom avea la dispoziţie şi în mod clar vom lua o decizie când vom avea o imagine completă, pe măsură ce ne vom apropia de momentul respectiv", a spus Orban, joi seară, într-o emisiune la B1 Tv.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-04-26Parerea ta...

CONSTANTIN
27 Apr 2020

Ministrul Munci,nu se dezminte,nu este alarmista ci pragmatica!!Nu se poate face comparatie cu bezmetica Vasilescu,membra a unui partid social democrat!!! Oricare va fi solutia se va tine seama de posibilitatile financiare !!
PENSIONARA/PENSIONAR
27 Apr 2020

Eu cred ca trebuiesc recalculate pensiile, deoarece sunt multe nedreptati, precum ca, cineva care are ~10 ani de munca primeste 700lei, pe cand altcineva care are 38 ani de munca primeste 1200lei. Nu se compara cel care se scoala in fiecare zi de dimineata 38 ani si se duce la servici cu cel care sta acasa ... a lucrat de 4 ori mai mult ca el, ar trebui sa primeasca de 4 ori mai mult ... iar ceea ce a facut Vasileasca, majorare cu 40% a tuturor pensiilor, adica si a celor uriase (unde baga seu in carne grasa) si apoi vin cresteri de preturi implicit, este o joaca de amagit votantii, pt ca nu intelegi nimic din majorarea pensiei in timp ce cresc si preturile. Sper ca liberalii sa fie corecti, daca nu, altii la rand.
PENSIONARA/PENSIONAR
27 Apr 2020

Si alta nedreptate este ca PSD si-a facut pensii SPECIALE in timp ce nu a facut nimic SPECIAL pt Romania ... 30 de ani de trista amintire ... daca liberalii nu corecteaza, inseamna ca sunt la fel.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE