2020-09-28 03:11

Ministrul BODE anunță că circulația pe magistrala de metrou M5 Drumul Taberei va începe în curând. Au fost semnate procesele-verbale de recepție a lucrărilor și punere în funcțiune

 |  10:57
Ministrul BODE anunță că circulația pe magistrala de metrou M5 Drumul Taberei va începe în curând. Au fost semnate procesele-verbale de recepție a lucrărilor și punere în funcțiune

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor a anunţat că membrii Comisiei Centrale de Recepţie la terminarea lucrărilor de la magistrala M5 şi cei ai Comisiei de Punere în Funcţiune (PIF) au semnat procesele-verbale în urma cărora această magistrală de metrou poate fi dată în exploatare şi, totodată, în trafic cu călători.

„Vineri s-au semnat cele două procese-verbale de către comisiile de specialitate, şi anume, cel de recepţie la terminarea lucrărilor şi cel de punere în funcţiune (PIF) a acestui obiectiv. După îndeplinirea tuturor procedurilor administrative, care au mai rămas de efectuat de către beneficiar, urmează să stabilim momentul la care metroul poate fi dat în exploatare cu călători”, a afirmat ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, citat într-un comunicat al ministerului.

Oficialul a adăugat: „Suntem acum în situaţia în care pot să afirm cu certitudine că în curând bucureştenii pot să folosească cel mai aşteptat mijloc de transport din această zonă, şi anume, metroul din drumul Taberei. A fost o muncă titanică, începută din prima zi a mandatului meu de ministru, pentru a putea să le ofer bucureştenilor, din zona Drumul Taberei şi nu numai, ceea ce aşteptau de atâţia ani. Mulţumesc tuturor acelora care au făcut posibil să ajungem astăzi la acest deznodământ extrem de fericit pentru bucureşteni”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


Autocar