2024-04-25 10:18

Mihai Tudose, după imaginile dramatice de la Spitalul Foişor: "E apocalipsa! Sunt ASASINI!"

 |  23:48
Mihai Tudose, după imaginile dramatice de la Spitalul Foişor: "E apocalipsa! Sunt ASASINI!"

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose, a declarat vineri seara, că în România s-a declanșat o operațiune prin care ”poporul este omorât”. Reacția vine ca urmare a imaginilor tulburătoare de la Spitalul de Ortopedie Foişor din Bucureşti care a fost evacuat în regim de urgenţă pentru a fi transformat în spital COVID-19.

Pacienții de la Spitalul de Ortopedie Foişor din București, unul dintre cele mai mari din țară, au fost evacuați din spital pentru că unitatea a fost transformată în regim de urgenţă în spital pentru pacienţii COVID. Însă mulţi din pacienţii evacuaţi au suferit intervenții chirurgicale acum câteva ore.

Aparținătorii pacienților care au fost internați aici așteaptă răspuns pentru că nu ştiu cum îi vor îngriji acasă pe cei care sunt ieșiți din terapie intensivă.Vorbim de oameni care au venit din zone îndepărtate ale țării, pentru a-şi lua rudele bolnave acasă.

”Mă uit la imagini, alături de domnul Ciolacu, e apocalipsa! Moartea în exces, câte decese au fost provocate din cauză că oamenii nu au avut acces la spital! E sat fără câini, cum să scoți pacienții? Sunt inconștienți, sunt asasini. Ei nu ar trebui să se doarmă bine în această seară, pentru că ar trebui să fie luați. Nu mai avem prim-ministru" a spus Mihai Tudose la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE