2024-04-19 09:49

Mesajul lui George Simion pentru cei care l-au acuzat că și-a înscenat ATACUL CU CERNEALĂ

 |  17:16
Mesajul lui George Simion pentru cei care l-au acuzat că și-a înscenat ATACUL CU CERNEALĂ

George Simion respinge categoric acuzația că și-ar fi înscenat atacul cu cerneală căruia i-a căzut victimă la Iași. Liderul AUR a mărturisit și cum a reușit să se curețe de cerneala care i-a acoperit fața.

"Am fost la mătușa mea. Cu spirt și cu tifon m-am curățat, m-a ajutat mătușa mea și am dat-o jos. Nu e nicio problemă. Am înțeles că a fost un băiat de la USR și soția lui care au vrut să facă gestul acesta. Nu era tocmai inspirat, dar nu-i purtăm pică. Așa sunt cei de la USR.

Așa au făcut și în 2016, 2017. Și noi suntem extremiștii - așa zice Dacian Julien Cioloș", a spus George Simion la Antena 3.

Cine l-a stropit pe George Simion cu cerneala

Liderul AUR a fost stropit cu cerneală pe față, la manifestațiile de la Iași. Manifestații organizate chiar de către George Simion, în ciuda interdicției autorităților locale care au declarat că nu vor ”CIRC în pandemie”.

Sunt voci care susțin că atacul asupra liderului AUR ar fi fost orchestrat chiar de către primarul Iașiului, Mihai Chirica.

Cert este că la această oră, atacatorii, soț și soție, se află la audieri.

Bărbatul are 32 de ani, este inginer și, în urmă cu puțin timp, a declarat în fața anchetatorilor că a făcut acest lucru pentru că așa și-a dorit el.

În imagini se poate vedea un bărbat înalt, cu o înălțime de peste 1,90, îmbrăcat într-o geacă neagră, cu un fular înfășurat în zona feței. Acesta a venit din spate, s-a apropiat de liderul AUR, i-a aruncat cerneala pe față și a încercat să se facă nevăzut. Însă jandarmii și polițiștii locali au intervenit rapid și l-au identificat imediat. 

”A aruncat cu cerneală pe fața lui George și pe steagul acesta. Nu am văzut cine. Este ceva intolerabil, o mizerie”, povestește un martor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE