2022-08-10 23:59

MESAJUL Jandarmeriei pentru cei care merg la cele 4 PROTESTE de sâmbătă din București

 |  11:35
MESAJUL Jandarmeriei pentru cei care merg la cele 4 PROTESTE de sâmbătă din București

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti recomandând participanţilor să păstreze distanţa fizică faţă de celelalte persoane şi să poarte în mod corespunzător masca sanitară de protecţie.

Potrivit unui comunicat al DGJMB, sunt anunţate adunări publice:

* în Piaţa Universităţii - zona Fântâni, între orele 15,00 - 18,00;

* în alveola Parcului Izvor, în intervalul orar 18,30 - 22,00;

* în Piaţa Victoriei, între orele 14,00 - 17,30;

* în zona statuii Leu (intersecţia bd. Iuliu Maniu cu bd. Geniului), între orele 19,00 - 21,00.

"Din motive de sănătate publică, păstraţi distanţa fizică faţă de celelalte persoane şi purtaţi în mod corespunzător masca sanitară de protecţie. Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a adunărilor publice, trebuie să manifestaţi paşnic şi civilizat, să vă delimitaţi de persoane care tulbură ordinea publică sau incită la violenţă şi să semnalaţi jandarmilor prezenţa în zonă a unor astfel de persoane", precizează DGJMB.

Jandarmii bucureşteni reamintesc că, pe timpul stării de alertă, conform legii, numărul participanţilor la mitinguri sau demonstraţii trebuie să fie de maximum 100 de persoane.

Organizatorii acestor adunări publice au obligaţiile legale de a respecta locul şi intervalul orar de desfăşurare a activităţilor, precum şi celelalte norme de protecţie sanitară colectivă, în contextul epidemiologic actual.

Jandarmii vor fi prezenţi pe timpul desfăşurării acestor manifestaţii pentru a asigura măsurile de ordine publică, siguranţa participanţilor şi a celorlalţi cetăţeni, arată sursa citată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE