2021-07-26 23:48

Mehedinţi: Sindicaliştii de la Hidroserv Porţile de Fier au anunţat proteste

 |  11:59
Mehedinţi: Sindicaliştii de la Hidroserv Porţile de Fier au anunţat proteste

Angajaţii sunt nemulţumiţi de tentativele de divizare a societăţii şi reclamă probleme financiare.

Cristinel Popescu, liderul sindicaliştilor de la Hidroserv Porţile de Fier, a anunţat că pregătesc proteste. Oamenii sunt nemulţumiţi de înmulţirea propunerilor de divizare a societăţii prin transferarea secţiei Caransebeş sucursalei Haţeg şi de problemele financiare pe care le au de o lungă perioadă de timp. Sindicaliştii reclamă că de luni de zile lucrează doar patru zile pe săptămână, cu salarii diminuate cu 30%.

Popescu a declarat că nu pot rămâne indiferenţi faţă de „această inginerie care urmărește să disponibilizeze personalul de la Caransebeș, astfel încât lucrările de aici să fie executate de echipele din județul Hunedoara”. Potrivit liderului de sindicat, citat de Agerpres, unii afacerişti din sistem vor să pună mâna pe fondurile băneşti.

Cristinel Popescu a mai spus că a cerut Federaţiei Univers, la care sunt afiliaţi, să stabilească un calendar de proteste penru a obliga autorităţilor să intervină. El a avertizat că există riscul de a fi puse în pericol sistemele hidroenergetice de pe Dunăre şi din vestul României. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE