2021-07-27 00:03

Mehedinţi: Accident grav, soldat cu moartea unui copil

 |  10:08
Mehedinţi: Accident grav, soldat cu moartea unui copil

Un poliţist a accidentat în sectorul Gruia, Mehedinţi, al drumului naţional DN 56 C în noaptea de joi spre vineri şase copii. Unul dintre aceştia a decedat, ceilalţi fiind răniţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Mehedinţi, Nicolae Lohon, a declarat vineri, pentru Agerpres, că rudele copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani l-au bătut pe poliţist şi i-au avariat autoturismul personal implicat în eveniment.

''De asemenea, acelaşi grup de persoane a provocat distrugeri şi autoturismului ce aparţine Postului de Poliţie Gruia, inscripţionat cu însemnele Poliţiei, sosit la faţa locului în vederea efectuării de cercetări. Trei dintre copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, doi au primit îngrijiri medicale acasă, iar cel mort a fost dus pentru necropsie la IML. Chiar şi poliţistul a fost internat datorită loviturilor primite'', a precizat Lohon.

Potrivit sursei citate, deoarece conducătorul auto are calitatea de agent de poliţie a fost informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi, cazul fiind preluat de către procurori. Colegii lui au procedat la recoltarea a două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-07-05Parerea ta...

TATAL
06 Iul 2013

acum un an de zile in urma un politist din PD-ILOAIEI a produs un accident mortal in care fiica-mea si-a pierdut viata, incerc si ma zbat sa iasa adevarul la iveala dar mi se inchid toate usile in cale si totul este ptr ca dosarul nu se inainteaza de la politie. POLITISTUL BEAT NU ESTE VINOVAT!...VINOVATE SUNT VICTIMELE CE SE AFLAU IN CALEA LUI!
TATAL
06 Iul 2013

LA PRMA PROBA II IESE1,6 LA A DOUA 1,0 CA NA OMU MAI INGHITE SI CEVA CA E ORGAN SI PE LA ANU AUZIM CA N-A BAUT NIMIC VEZI DOAMNE CA A INGHITIT UN CASTRAVETE SI DOUA ROSII LA OTET SI OMUL S-A DRES DE TOATE IAU MERS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE