2024-04-24 10:47

Mărturia unui român care a supraviețuit accidentului din Slovenia. "Șoferul A AȚIPIT"

 |  16:56
Mărturia unui român care a supraviețuit accidentului din Slovenia. "Șoferul A AȚIPIT"

Trei români au murit, după ce autocarul care îi ducea în Italia s-a răsturnat pe o autostradă din Slovenia. Un tânăr din Bihor care se afla în autocarul respectiv a povestit clipele de groază.

"Majoritatea dormea când s-a produs accidentul. Șoferul a ațipit și a ieșit de pe autostradă. Două secunde a durat totul", este mărturia unui bihorean aflat în autocar, transmite ebihoreanul.ro.

Și el a fost rănit, la mână, însă rănile nu i-au pus viața în pericol.

"Eu am fost printre primii care au încercat să spargă parbrizul, să putem să ne evacuăm. Am fost rănit ușor, cu tăieturi de la sticlă. Sunt ușor lovit la mâna dreaptă, dar cel mai important este că sunt în viață", a mai declarat bărbatul.

Potrivit acestuia, autocarul transporta în total 25 de pasageri, toți români, și ar fi avut trei sau patru șoferi. 

Accidentul s-a petrecut, în această dimineaţă, în jurul orei 05.00, pe autostrada A1 din Slovenia, între localităţile Garčiani şi Murska Sobota.

În urma accidentului, trei români au murit, iar alţi patru au fost transportaţi de urgenţă la spital.

MAE precizează că cetățenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziție numărul de telefon de permanență al Ambasadei României în Republica Slovenia: +386 40980068, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE).


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-03



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE