2024-04-25 22:52

MAE: Se OPREȘTE circulația pe Podul Giurgiu - Ruse

 |  21:53
MAE: Se OPREȘTE circulația pe Podul Giurgiu - Ruse

Circulația rutieră prin punctul comun de frontieră Giurgiu - Ruse, pe Podul Prieteniei, va fi oprită total, de luni până joi, în intervalul orar 20:00 - 24:00, pentru finalizarea unor lucrări urgente de reparaţie a plăcilor de beton din structura carosabilului, informează Ministerul Afacerilor Externe.

Pentru aceeaşi perioadă, în afara intervalului orar menţionat, în zona de reparaţie a podului, circulaţia rutieră se va desfăşura pe o singură bandă, fiind dirijată de semnalizări şi indicatoare rutiere, potrivit comunicatului.

Ministerul recomandă cetăţenilor români să urmărească cu atenţie situaţia din zona punctului comun de frontieră Giurgiu - Ruse, iar şoferii să conducă preventiv, cu viteză adecvată şi să respecte cu stricteţe semnalizarea rutieră temporară montată pe pod şi indicaţiile/semnalele organelor de control aflate la faţa locului.

În această perioadă, este posibil să se formeze coloane de autovehicule, în special de automarfare.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu recomandă șoferilor să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerației.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE