2024-04-25 02:15

Loc de joacă din centrul orașului, vandalizat de persoane necunoscute

 |  14:27
Loc de joacă din centrul orașului, vandalizat de persoane necunoscute

Un loc de joacă din centrul Ploieştiului a fost vandalizat de necunoscuți. Au fost smulse de la locul lor covoarele anti-traumă din tartan. Firma care administrează spaţiile de joacă din oraş face apel la populaţie să anunţe autorităţile imediat ce constată castfel de fapte de vandalism.

La locul de joacă de pe strada Eroilor din Ploiești au fost smulse numeroase bucăţi din suprafeţele antitraumă, însă acestea nu au fost furate, ci doar aruncate peste leagăne şi tobogane, scrie News.ro.

Societatea Servicii de Gospodărire Urbană, firmă a Consiliului Local Ploieşti care are în administrare spaţiile de joacă din oraş, face un apel public pentru ca oamenii să anunţe autorităţile în momentul în care văd persoane care distrug locurile de joacă. Oameni sunt rugaţi să sune la ale Dispeceratului Regiei de Servicii Publice din cadrul Primăriei, la numărul scurt 0244/984 şi la Poliţia Locală la numărul 0244/954.

Conducerea firmei precizează că faptele de vandalizare a locurilor de joacă "pot genera consecinţe grave în ceea ce priveşte siguranţa copiilor”.

 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE