2024-04-19 22:03

Jurnaliștii de la Realitatea PLUS, bătuți de ultrașii Stelei. REACȚIA Jandarmeriei

 |  19:20
Jurnaliștii de la Realitatea PLUS, bătuți de ultrașii Stelei. REACȚIA Jandarmeriei

O echipă a televiziunii Realitatea Plus a fost agresată de suporterii stelişti. Incidentul a avut loc la meciul Afumați - Steaua. Dintr-o filmare publicată pe site-ul realitateasportivă.net, reiese că un reporter şi un operator, prezenţi la returul barajului de promovare în Liga a 2-a, au fost bruscaţi de suporterii din galeria Steaua.

Echipa de la Realitatea susţine că „operatorul a fost udat cu bere”, că „unul dintre suporteri a deschis uşa maşinii şi a aruncat o petardă înăuntru” şi că „mai mulţi ultraşi au lovit cu pumnii şi cu picioarele maşina televiziunii”.

Realitatea Plus acuză că la întreaga scenă au fost prezenţi şi jandarmi, care „nu au reacţionat”. „Oamenii legii, prezenţi în număr mare, nu au reacţionat”, scriu cei de la Realitatea pe site.

Într-o intervenţie la Realitatea Plus, oficialii Jandarmeriei au meţionat că se vor lua măsuri împotriva celor care au agresat echipa de filmare şi au explicat că oamenii de la Realitatea nu aveau acreditare pentru accesul pe stadion. „Echipa de filmare nu avea acreditare pentru a intra în arena sportivă. Se vor lua măsuri legale împotriva celor care au agresat echipa de jurnalişti”, a declarat Petru Ursescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmerie Judeţean Ilfov pentru Realitatea Plus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-05-31



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE