2023-09-22 05:28

JALE la un cămin de bătrâni din Capitală. Ce au găsit comisarii ANPC

 |  18:16
JALE la un cămin de bătrâni din Capitală. Ce au găsit comisarii ANPC

Numeroase nereguli au fost găsite de comisarii ANPC la un cămin pentru bătrâni din Bucureşti. Aici au fost descoperite produse expirate, mizerie, vitrine frigorifice cu praf şi rugină. Blocul alimentar a fost astfel închis temporar la căminul din Sectorul 1 administrat de SC Residence Ganesh SRL.

Echipele de control au descoperit modificarea stării termice a produselor; folosirea unor produse alimentare cu data limită de consum/data durabilităţii minimale depăşită;  folosirea unor preparate fără elemente de identificare-caracterizare folosirea unor vitrine frigorifice, pentru depozitarea produselor şi preparatelor, insalubre, cu praf în exces, rugină şi chedere pline de mucegai; folosirea unor spaţii neigienizate pentru prepararea produselor alimentare – bloc alimentar neconform. S-au mai găsit lenjerii de pat şi saltele neconforme, neigienizate, cu pete; utilizarea unor saltele deteriorate, rupte; lipsa cearşafurilor sau a feţelor de perne; spaţii de cazare nerenovate, cu pereţi murdari, cu lovituri;  folosirea unor cadre de paturi cu rugină.

Unitatea a fost amendată cu 20.000 de lei, au fost oprite definitiv de la comercializare 240 de kilograme de produse alimentare şi a fost închis temporar blocul alimentar, până la remedierea deficienţelor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE