2024-04-20 08:18

ÎPS Teodosie și preoții din Arhiepiscopia Tomisului participă la campania de DONARE DE SÂNGE

 |  17:33
ÎPS Teodosie și preoții din Arhiepiscopia Tomisului participă la campania de DONARE DE SÂNGE

Preoții din Arhiepiscopia Tomisului participă la prima acțiune de donare de sânge din 2021. Orice zi de amânare poate costa o viață, spun organizatorii acțiunii. Printre cei care vor dona sânge va fi IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Reprezentanții Arhiepiscopii Tomisului anunță că joi va avea loc prima acțiune de donare de sânge din 2021 la care vor participa numeroși preoți. Acțiunea va începe dimineață, iar la prânz va dona sânge ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

„Arhiepiscopia Tomisului, prin Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie, îndeamnă clerul și credincioșii din eparhie să dea dovadă de solidaritate și iubire creștinească, prin participarea la campania de donare de sânge, căci orice zi de amânare poate costa o viață. Astfel, joi, 21 ianuarie, este programată prima campanie de donare de sânge din acest an. Se va desfășura pe tot parcursul zilei, între orele 7.30 și 13.30, pentru a nu se crea aglomerație, iar la ora 12.00 va fi prezent IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului”, au anunțat reprezentanții arhiepiscopiei, pe Facebook.

Persoana care dorește să doneze trebuie să fie într-o stare bună din punct de vedere fizic și psihic. De asemenea, persoana trebuie să fie motivată de importanța gestului donării de sânge, susțin preoții.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE