2024-04-19 19:38

Ion Dichiseanu, INTERNAT din nou în stare gravă. Fiica sa îndeamnă la "rugăciuni"

 |  18:24
Ion Dichiseanu, INTERNAT din nou în stare gravă. Fiica sa îndeamnă la "rugăciuni"

Ion Dichiseanu are din nou probleme medicale grave, la doar câteva săptămâni după ce s-a confruntat cu o pneumonie severă care i-a pus viața în pericol. Acum, marele actor în vârstă de 87 de ani trece printr-o altă cumpănă. Fiica sa Ioana a publicat luni un mesaj în care anunţă că "Dichi" are probleme din cauza unei investigaţii „făcută greşit” la o clinică privată.

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpană. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legatură cu SARS-CoV-2. Totul este din cauza unei investigaţii făcute greşit, la începutul lunii decembrie, la o clinica privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Ştiu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Aşa că va rog să ne îndreptăm gândurile şi rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris ea pe Facebook.

Din ultimele informații, Ion Dichiseanu are din nou probleme cu plămânii, la care se adaugă și probleme cardiace. El este internat la Terapie Intensivă, după un puseu cardiac grav suferit acum câteva zile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE