2020-11-27 11:10

Ion Cristoiu: "Iohannis ne bagă în case după alegeri. NU AU CURAJ acum să ia nicio măsură!"

 |  21:45
Ion Cristoiu: "Iohannis ne bagă în case după alegeri. NU AU CURAJ acum să ia nicio măsură!"

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că preşedintele Klaus Iohannis şi Partidul Naţional Liberal au o singură prioritate în acest moment: câştigarea alegerilor la un scor care să le permită să formeze singuri majoritatea în Parlament. După ce scopul va fi atins, spune Cristoiu, Iohannis nu va ezita să declare din nou stare de urgenţă, în contextul pandemiei, şi îi va băga pe români în case.

"Având în vedere că este după 6 decembrie şi el o să câştige majoritatea, nu trebuie să facem un exerciţiu de imaginaţie. A fost politicos în aprilie. Ne-a zis să stăm acasă. După 6 decembrie, nu ne mai spune şi ne ţine acasă.

"O să stăm acasă şi de Crăciun, şi de Revelion, şi de Anul Nou, o să vedeţi!", a spus Cristoiu la antena3.

Întrebat dacă România se va închide după alegeri, Ion Cristoiu a spus că decizia va fi luată a doua zi, pe 7 decembrie, dimineaţa.

"Ei nu au curaj acum să ia nicio măsură. Încearcă să paseze responsabilitatea pe autorităţile locale. Peste tot în Europa, deciziile sunt la nivel central. Stare de urgenţă poate fi proclamată pe anumite zone de preşedinte. Dar toate sunt trimise la autorităţile locale şi avem un paradox. În curând o să fie toată ţara în lockdown, fără să fie la nivel central. O să o ia pe localităţi.", a mai declarat jurnalistul în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3.

Ion Cristoiu are şi o teorie pentru alegerile din decembrie, aceea ca PNL să obţină majoritate absolută în Parlament, prin jocul rezultatelor.

"Visul lui Iohannis este ca PNL să aibă, cu redistribuiri, peste 40% şi să fie două, trei partide. Mai există un alt scop, care nu e atât de la vedere. Ca foarte multe partide să obţină 4,9%, nu 5%. În aşa fel încât redistribuirea să aducă partidului care are cele mai multe voturi aproape 50%.", a spus jurnalistul la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE