2020-10-27 19:37

INCENDIU violent la Medgidia. Zece CASE, cuprinse de flăcări. Peste 40 de pompieri intervin

 |  09:54
INCENDIU violent la Medgidia. Zece CASE, cuprinse de flăcări. Peste 40 de pompieri intervin

Un puternic incendiu a izbucnit vineri dimineaţă la acoperişul unei locuinţe din Medgidia, iar din cauza vântului puternic flăcările s-au extins apoi la alte nouă case, în care locuiau 43 de persoane. La faţa locului intervin peste 40 de pompieri. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, nu există persoane rănite, însă un om a suferit un atac de panică şi a fost transportat la spital.

Incendiul izbucnit la o locuinţă din Medgidia s-a extins, din cauza vântului puternic, la alte nouă case, în total fiind afectate zece gospodării în care locuiau 18 familii, respectiv 43 de persoane.

La faţa locului se află şi reprezentanţi ai Primăriei Medgidia, care îi vor prelua pe cei care locuiau în casele distruse de flăcări, urmând să le asigure cazare, potrivit News.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anca Chiriţă, a precizat că cele zece case se află în câmp, fiind vorba despre un ansamblu de locuinţe care sunt lipite una de cealaltă.

Intervenţia pompierilor nu s-a încheiat, însă focul a fost localizat, la faţa locului intervenind peste 40 de pompieri, a mai spus sursa citată.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime, o singură persoană suferind un atac de panică şi fiind transportată la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţa, în jurul orei 6.00, la un incendiu izbucnit în zona Ciment din Medgidia.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, incendiul afectase o casă pe o suprafaţă de aproximativ 40-50 de metri pătraţi, trei detaşamente de pompieri, cu cinci autospeciale, intervenind iniţial pentru stingerea flăcărilor. Apoi, numărul a fost suplimentat, ajungându-se la şapte autospeciale de la patru detaşamente.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2018-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE