2024-04-20 02:39

În ce stare se află Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, INFECTAȚI cu COVID-19

 |  20:14
În ce stare se află Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, INFECTAȚI cu COVID-19

Starea de sănătate celebrului cântăreţ de muzică lăutărească este în continuare extrem de gravă. În ceea ce priveşte şansele de vindecare în cazul artistei Gabi Luncă, medicii spun că sunt speranţe foarte mari de vindecare.

Veştile de la Spitalul Floreasca în ceea ce îl priveşte le Nelu Ploieşteanu nu sunt mai bune. Este în stare foarte gravă. Este internat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a spitalului. Medicii sunt oarecum rezervaţi şi spuneau că undeva după 10 zile de tratament ar trebui să vedem o îmbunătăţire a stării lui. Sunt mai multe elemente care conduc către acest progostic, conform Antena3.

Vârsta înaintată a artistului, dar şi o serie de afecţiuni preexistente şi poate şi o prezentare tardivă la spital. O serie de medici spun că dacă ar fi  continuat tratamentul la prima prezentare la spital, poate că nu s-ar fi ajuns aici.

Vin veşti bune de Spitalul de Urgenţă Ilfov, acolo unde este internată Gabi Luncă. Artista este într-o stare bună. Respiră singură. E drept, din când în când se mai ajută cu o mască de oxigen, ea nu este intubată. Este perfect conştientă. Medicii ne transmit că evoluţia bolii este una bună. Saturaţia de oxigen în sânge este una aproape perfectă. Medicii vor hotărî zilele următoare dacă o vor externa din spital.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE